• Tipus d’anunci expand_more
add_circle
 • Altres
 • Demanda
 • Descomptes
 • Equipament tècnic
 • Oferta
 • CV Beatriz Hermo López

  Màster Producció Executiva Audiovisual

  Llegir més expand_more

  CONTACTAR mail
 • Cerca de coproducció amb productora catalana

  Llegir més expand_more

  Hola amigos, he grabado parte de dos de mis documentales en Catalunya: Palabras verdaderas, sobre Mario Benedetti, y El padre de Gardel.

  Ahora estoy produciendo un documental sobre Félix Oliver, pionero del cine uruguayo, un marino catalán que encalló en Montevideo, a fines del S. XIX.

  Estoy buscando coproductor catalán y por eso acudo a ustedes, estamos trabajando ahora el guion con Laia Manresa y estaremos volviendo allí para grabar nuevamente.

  Llegir menys expand_less

 • Descompte per assistir al festival Alternativa Pro

  Descompte per productoras associades a PROA

  Llegir més expand_more

  Per gaudir del descompte heu de fer servir el codi PROA30ALT a l’hora de comprar l’entrada

  Llegir menys expand_less

 • SOM MOBILITAT: El primer carsharing elèctric cooperatiu de Catalunya

  RODATGES SOSTENIBLES: serveis per compartir vehicles elèctrics per empreses a tot Catalunya

  Llegir més expand_more

  Som Mobilitat és cooperativa de consumidors i usuaris creada per canviar el model de mobilitat per un de més sostenible i respectuós amb el medi ambient i la salut de les persones. Les persones i organitzacions sòcies de la cooperativa s’uneixen per promoure la creació de comunitats amb serveis de mobilitat elèctrica compartida que, sota un mateix paraigua tecnològic, configurin una xarxa de carsharing a tot Catalunya

  FER-SE SOCI DE SOM MOBILITAT – ACCÉS AL SERVEI

  Per accedir al servei les entitats, organitzacions i empreses s’han de fer socis de la cooperativa. per fer-ho només han d’emplenar un formulari i fer efectiu el pagament únic de l’aportació obligatòria de 10€

  https://www.sommobilitat.coop/formulari-fes-te-soci/

  Un cop l’entitat és sòcia podrà donar d’alta a tants treballadors i treballadores com vulgui. El procediment és molt senzill. Cada un dels treballadors haurà d’emplenar un formulari on haurà de penjar el seu DNI i Carnet de Conduir.

  SERVEI

  Un cop l’equip està donat d’alta podrà accedir a través de l’app de Som Mobilitat a tots els vehicles disponibles. Lloguem per minuts, hores i dies vehicles 100% elèctricsç

  https://www.sommobilitat.coop/funcionament-servei-carsharing/

  https://www.sommobilitat.coop/mapa-vehicles-disponibles/

  MODALITAT DEL SERVEI

  Per empreses i organitzacions hi ha diferents opcions de serveis de mobilitat elèctrica compartida

  https://www.sommobilitat.coop/empreses-organitzacions/

  Tarifa flexible a través de la compra d’una bossa d’hores de mobilitat. https://www.sommobilitat.coop/tarifa-us-flexible-sense-iva/

  Reserves fixes de franges horàries ; un dia fix a la setmana i fins a 5 dies fixes a la setmana i la quota mensual varia segons el número de dies i el model de cotxe

  https://www.sommobilitat.coop/tarifa-vehicle-reservat-amb-iva/

  Llogar un vehicle més de 5 dies oferim diferents opcions https://www.sommobilitat.coop/tarifa-llarga-durada/

  Si necessites més informació 930 185 137 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h)

  SomMobilitat

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • CV Edgar Rodríguez Prados

  Alumne del Màster de PROA

  Llegir més expand_more

  CV Edgar Rodríguez

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • CV María Barrera Muñoz

  Alumna del Màster de PROA - Interessada en animació, videojocs i VFX

  Llegir més expand_more

  Currículum vitae + carta de recomanació:

  María Barrera Muñoz-pdf

  TeideesCartaMaria

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • DESCOMPTE DEL 30% AL MAJOR DOCS

  5a edició del Festival Internacional de Cinema Documental de Mallorca

  Llegir més expand_more

  Ja estan a la venda les acreditacions per a la 5a edició del Festival Internacional de Cinema Documental de Mallorca – MajorDocs i les productores associades a PROA poden gaudir d’un 30% de descompte en adquirir-les. Per fer-ho, heu d’introduir el codi: mJD23Proa30

  Llegir menys expand_less

 • Serielizados Fest: 50% de descompte en els abonaments

  Llegir més expand_more

  La desena edició del Serielizados Fest arriba aquest octubre a Barcelona (del 17 al 21) i a Madrid (del 24 al 28). L’organització d’aquest festival que s’ha convertit en un referent de les sèries dins l’àmbit espanyol ens ha ofert 20 descomptes del 50% en els abonaments Pack 3 i Pack 5 per als socis i sòcies de PROA.

  Per gaudir-ne, heu d’anar a l’apartat de tickets del web del festival i clicar al banner d’ABONAMENT PACK 3 o ABONAMENT PACK 5. Un cop a dins, cal escriure el codi promocional a l’espai indicat abans de pagar.

  Aquests són els codis a bescanviar:

  • Codi Pack3: “festproa3” (10 unitats)
  • Codi Pack5: ” festproa5 ” (10 unitats)

  El Serielizados Fest ofereix una programació plena d’estrenes, projeccions exclusives, activitats, podcasts en directe, homenatges i tot tipus de xerrades. Us animem a conèixer la programació aquí.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • 3a edició de CIMA Mentoring 1to1

  Llegir més expand_more

  Us informem que ja està oberta la convocatòria de la 3a edició de CIMA Mentoring 1to1. És un programa dirigit a les sòcies de CIMA que tinguin, com a mínim, un any d’experiència dins l’especialitat en la qual es presentin i que hagin participat en un llargmetratge o dos curtmetratges.

  Amb la premisa de “Dones que mentoritzen dones”, ofereix a les persones seleccionades 9 mesos de suport individualitzat i continuat a través de reunions periòdiques, jornades de treball, formacions i altres activitats, impartides per reconegudes professionals del sector.

  Podeu presentar la vostra candidatura fins al 21 de setembre. Més informació aquí.

  Llegir menys expand_less

 • Allotjament durant el Menorca Film Market

  Llegir més expand_more

  Entre el 9 i l’11 d’octubre del 2023 arriba a Maó la 2a edició del Menorca Film Market, i les empreses associades a PROA estan convidades a assistir-hi. En concret, la Menorca Film Commission es farà càrrec de l’allotjament i l’esmorzar per a una persona de cada equip. L’arribada a Menorca serà el dilluns 9, i la tornada, dijous 12. A més, l’organització està buscant acords amb hotels de l’illa per a qui vulgui allargar la seva estada amb unes condiciones aventatjoses.

  Si necessiteu més informació o voleu confirmar la vostra assistència, podeu trucar al 971 368 678 o contactar amb Menorca Film Commission.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • MoreThan: 5% de descompte en serveis de consultoria en matèria de subvencions MEDIA

  Llegir més expand_more

  MoreThan és una agència de vendes internacional que ofereix serveis de representació i consultoria. Fundada per Queralt Pons (Barcelona), Lidia Damatto (São Paulo) i Emma Caviezel (Berlin), ens uneix la passió pel cinema i el compromís amb la col·laboració, la transparència i la promoció del talent.

   

  El nostre catàleg inclou curtmetratges i llargmetratges documentals, ficcions i experimentals. Treballem amb directors emergents i consagrats, i portem al mercat internacional pel·lícules atrevides que trenquen els límits narratius, però que connecten amb el públic.

   

  Paral·lelament oferim serveis de consultoria per a productores i distribuïdores, en relació a estratègies d’internacionalització, màrqueting i creació d’audiències. En concret, assessorem a les empreses per aplicar als fons MEDIA Co-Development i Slate.

   

  En aquest sentit, oferim a tots els membres de PROA un 5% de descompte pels nostres serveis de consultoria en matèria de subvencions MEDIA.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Universitat Pompeu Fabra: cessió de sala per a la projecció de films

  Llegir més expand_more

  Amb la voluntat de crear sinergies entre la indústria audiovisual i la Universitat Pompeu Fabra i generar llaços entre els dos àmbits, PROA i la UPF han signat un conveni de col·laboració. D’acord amb aquest, la institució acadèmica es compromet a cedir la sala “En Construcció” de l’Àrea de Tallers a les empreses associades a PROA, per tal de projectar-hi films que es trobin en les seves diferents fases del procés de producció i fer prèvies de films acabats o projeccions tècniques.

   

  Per la seva banda, PROA accepta involucrar els seus associats a fer mentories als alumnes del Grau en Comunicació Audiovisual de la UPF i a aquells residents de l’Àrea Tallers que tinguin projectes audiovisuals. També convidarà un grup reduït d’alumnes als passis que s’organitzin per tal que puguin compartir l’experiència del work in progress i entrar en contacte amb el món de la producció i la indústria audiovisual i del videojoc.

   

  A més, ambdues parts s’emplacen a organitzar conjuntament activitats (programa anual de projeccions, seminaris…) obertes a la comunitat de la UPF i a la societat en general.

   

  Universitat Pompeu Fabra

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Music Library & SFX: descomptes de fins al 20% en els catàlegs musicals

  Llegir més expand_more

  PROA i Music Library & SFX han arribat a un acord per oferir a les empreses productores associades a PROA descomptes per als serveis de supervisió musical i els catàlegs Audionetwork i AltMusic. Els descomptes consisteixen en:

   

  • -20% en la tarifa plana anual
  • -15% en la tarifa plana limitada a números de producció
  • -10% en la tarifa plana d’una producció
  • Ofertes especials a la divisió de serveis de supervisió musical ACORDE
  • -20% en els cursos de formació organitzats per l’empresa (a confirmar segons el cas).

  Igualment, Music Library & SFX autoritza la utilització del seu catàleg musical per als continguts de la Federació, sempre que siguin de caràcter corporatiu, no-publicitari i no estiguin realitzats per ni per a tercers. Sempre caldrà acreditar la música i l’empresa dins del contingut.

   

  Així mateix, l’empresa s’avé a col·laborar amb PROA participant en activitats didàctiques sobre temàtica musical (recursos musicals per a producció, drets d’autor, pautes per a la cerca de músiques, etc.) o en altres tipus d’accions, com festivals, convenis o reunions.

   

  Music Library & SFX

  Llegir menys expand_less

 • Mrs. Green Film: 5% de descompte en assessorament sobre rodatges sostenibles

  Llegir més expand_more

  D’acord amb un conveni de col·laboració amb PROA, Mrs. Green Film ofereix a les empreses productores associades a la Federació un 5% de descompte en les seves tarifes habituals per a la informació i l’assessorament especialitzat en producció audiovisual sostenible.

   

  La consultoria analitza els impactes potencials d’una producció audiovisual en el medi ambient i dissenya mesures a mida per reduir-los mitjançant un Pla de Sostenibilitat. Aquest consisteix en un full de ruta per mitigar al màxim els perjudicis mediambientals, amb la finalitat de facilitar la tasca de les productores a l’hora de presentar els seus projectes a diverses convocatòries d’ajudes i facilitats de finançament, siguin públiques o privades, locals, regionals, nacionals o internacionals.

   

  MRS.GREEN FILMS

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Monebre & Farfalina: 10% de descompte en càtering

  Llegir més expand_more

  Monebre & Farfalina ofereix un descompte del 10% en serveis integrals de càtering a les empreses productores associades a PROA. L’oferta de la companyia inclou des de coffee breaks, lunchs i pícnic boxes per a l’oficina fins als còctels més sofisticats i festes empresarials divertides, així com show cooking de brases i arrossos per al bon temps.

   

  Monebre & Farfalina compta amb una xarxa de professionals per muntar esdeveniments a mida amb una posada en escena impecable i productes de primera qualitat.

   

  Els seus serveis comprenen el lloguer de mobiliari, vaixella, cambrers, barman, Dj i audiovisuals. També s’encarrega de buscar locals per a les festes d’empresa.

   

  Contacte:

  +34 661 068 967

   

  Monebre-Farfalina

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Proposta de coproducció de sèrie documental

  “Sobre los tejados del mundo”, de la productora Images 30 (França)

  Llegir més expand_more

  Actualmente estamos buscando co-productores para realizar una serie documental llamada “Sobre los tejados del mundo” (Sur les toits du monde en francés) que será emitida en TV5 monde (350 millones de espectadores). Se trata de una colección de 10 episodios de 52 minutos divididos en 2 temporadas. La primera está compuesta de 5 ciudades : Montreal, La Habana, Antananarivo, El Cairo y Hanoï. La segunda temporada contará también con 5 ciudades: Dakar, Marrakech, Beyrouth, Bucarest y Atenas. Además, se está trabajando para incorporar un episodio en México. Cada ciudad está escogida por sus particularidades. Por ejemplo, La Habana está repleta de tejados con música y baile, mientras que Montreal se caracteriza por sus tejados llenos de nieve. Viendo el episodio piloto sobre París pondrán hacerse una idea de lo que somos capaces de hacer en lo que a “imágenes celestiales” se refiere. Grabamos, entre otros, con drones. Se trata de una serie documental espectacular que cautivará tanto a jóvenes como mayores con sus tomas que quitan el aliento y nos permiten viajar y explorar la ciudad por sus tejados a través de artistas, artesanos, corredores de parkour, y todo tipo de personas en relación con los tejados. En lo que concierne el presupuesto, la parte francesa cuenta con 82 500€ mientras que el presupuesto global por episodio es de 125 000€ aproximadamente. La idea sería que otro coproductor pudiera aportar entre 40 y 45 mil euros si fuera posible. Estamos buscando un coproductor para la primera temporada de 5 capítulos o incluso para los 10 capítulos si fuera posible.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Sandra Sàrrias, actriu professional

  Informació sobre càstings de nous projectes de les productores associades

  Llegir més expand_more

  Sóc Sandra Sàrrias, actriu, en la següent pàgina web us presento el meu perfil per si us pogués interessar per algun dels vostres projectes. Fins ara he participat en una pel·lícula de Ventura Pons, he treballat en algunes pel·lícules americanes i sobretot he treballat amb projectes de Francesc Alarcón i meus. Avui, m’agradaria tenir l’oportunitat de poder treballar amb nous directors per adquirir noves experiències i coneixements.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Curriculum Vitae – Tècnic de Comunicació

  Licenciatura en Comunicación Audiovisual, Máster en Dirección de Comunicación, Máster de guión cinematográfico y Máster de montaje cinematográfico

  Llegir més expand_more

  Experiencia laboral: Ejecutivo de cuentas. Creación y coordinación de contenidos, Content creator y asistente creativo, Auxiliar audiovisual y Responsable de comunicación.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • CV Pedro Jesús Jiménez Soria

  Producción audiovisual y programador televisivo

  Llegir més expand_more

  Graduado en 2015 en Comunicación Audiovisual y, tras ello, realización de un Máster Propio en la Universidad Europea de Creación y Gestión de Contenidos Audiovisuales. Desde que finalicé mis estudios, he trabajado en empresas como Mediaset España, Trece, Kantar Media o Videoreport Tres60 realizando funciones de desarrollo de escaletas de programación, minutado y calificación de programas de TV, creación de promos, medición de audiencias y tareas de grafismo en programas en diferido y directos.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Ewan Scott Magic Treasure Island

  Las Aventuras de Ewan - Financiación del proyecto de animación en 3D

  Llegir més expand_more

  Esta es la historia de Ewan. Pero también la de todos aquellos niños que encuentran; a través de la lectura, el lugar donde protagonizan sus propias aventuras.
  Ewan vive obsesionado por el surf, pero también por los libros de aventuras. Un libro mágico le llevará a un mundo de fantasía y aventura, donde niños y niñas explotados por un imperio tirano pedirán un deseo, Ewan y un tesoro mágico harán el resto. Las historias tienen un principio y un final pero nunca cesan… La documentación de la saga del film 3D animation está disponible para quién la requiera.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Borsa de treball de La Salle

  Alumnes del Grau en Arts Digitals

  Llegir més expand_more

  Estem buscant activament estudis d’animació, efectes visuals, postproducció, disseny gràfic, videojocs o productores audiovisuals que puguin estar interessats en agafar alumnes en pràctiques o oferir oportunitats laborals als recent graduats.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Borsa de treball de La Salle

  Alumnes del Grau en Animació i VFX

  Llegir més expand_more

  Estem buscant activament estudis d’animació, efectes visuals, postproducció, disseny gràfic, videojocs o productores audiovisuals que puguin estar interessats en agafar alumnes en pràctiques o oferir oportunitats laborals als recent graduats.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Guionista ofereix els seus serveis

  Portfoli

  Llegir més expand_more

  En Pol López Grau és guionista i ofereix els seus serveis per qualsevol de les vostres produccions.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Tècnic de so ofereix els seus serveis

  Currículum i portfoli

  Llegir més expand_more

  Eduardo Balsells és tècnic de so i ofereix els seus serveis per treballar si algú de vosaltres el necessita.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Prácticas de guionista

  Solicito la admisión para realizar prácticas de guionista

  Llegir més expand_more

  El alumno ha realizado un máster en “Guión de Cine, Radio y Televisión”. Para finalizar su formación le gustaría desarrollar un periodo de prácticas formativas en empresa, cuya duración sería de 300 horas. A su productora no le supondría ningún gasto, puesto que esta persona abonaría una cuota en concepto de seguro de responsabilidad civil y de accidentes, tampoco recibiría ninguna remuneración por acogerlo.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Presentación-música original

  Paco Periago

  Llegir més expand_more

  Adjunto web con muestras de diferentes estilos, reel de música para la imagen y enlaces a últimos trabajos publicados,

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Il·lustrador freelance professional

  Pàgina web

  Llegir més expand_more

  Nicolas Wambolt és il·lustrador freelance professional i comparteix el seu CV per oferir els seus serveis als àmbits de la publicitat, la premsa, editorial storyboards, shooting boards, portades, layouts, il·lustracions llibres, caricatures, etc.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Nou curtmetratge de Jesús Salvador

  Veure curtmetratge

  Llegir més expand_more

  Jesús Salvador Serrano és un jove amant del cinema que desitja compartir el seu nou curtmetratge per si és del vostre interès.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Compositor banda sonora

  Joan Rancich - Compositor - Film scoring i productor musical, orquestrador i arranjador especialitzat en música per a imatges.

  Llegir més expand_more

  Música original per a cinema (curtmetratges, llargs), sèries, videojocs, publicitat, teatre i instal·lacions interactives.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail
 • Dronefels | Productora Audiovisual

  Filmación con drones para interior y exterior

  Llegir més expand_more

  Filmación de planos espectaculares en interior y exterior imposibles de realizar con una steadycam. La tecnología permite llevar a cabo plano secuencia entre personas u objetos garantizando la seguridad y con una excelente calidad de imagen y estabilización.

  Llegir menys expand_less

  CONTACTAR mail