Taula rodona Festival de Sitges: ‘Beyond the Frame: Integrating Film Literacy Into School Curricula’

Conferències

Dins de les activitats d’indústria del Festival de Sitges, el dimecres 11 d’octubre ProFicció organitzarà la taula rodona en anglès ‘Beyond the Frame: Integrating Film Literacy Into School Curricula’ (‘Més enllà de la pantalla: integrant l’educació en la imatge en els currículums escolars’).

La sessió girarà al voltant d’introduir l’educació audiovisual a les escoles. Posarà en comú passos a seguir per a una implementació real. Per abordar la qüestió, comptarem amb dos experts en la matèria internacionals: Mark Reid, cap de Programes Educatius al British Film Institute (BFI), i Elsa Mendes, coordinadora del Pla Nacional de Cinema de la Direcció General d’Educació de Portugal.

L’acte serà gratuït i tindrà lloc a les 12 h a la Sala Garbí 2 (Planta -1) de l’Hotel Melià Sitges. L’aforament és limitat, o sigui que si voleu assistir-hi, heu de confirmar la vostra presència enviant un correu electrònic a xarnaiz@proafed.com.

L’activitat respon a un dels objectius de ProFicció, que consisteix a dotar l’audiovisual d’una presència real en el sistema educatiu. L’activitat l’organitza ProFicció però és extensible a tots els associats i amics de PROA.