Monebre & Farfalina: 10% de descompte en càtering

Monebre & Farfalina ofereix un descompte del 10% en serveis integrals de càtering a les empreses productores associades a PROA. L’oferta de la companyia inclou des de coffee breaks, lunchs i pícnic boxes per a l’oficina fins als còctels més sofisticats i festes empresarials divertides, així com show cooking de brases i arrossos per al… Read more »

Monebre & Farfalina ofereix un descompte del 10% en serveis integrals de càtering a les empreses productores associades a PROA. L’oferta de la companyia inclou des de coffee breaks, lunchs i pícnic boxes per a l’oficina fins als còctels més sofisticats i festes empresarials divertides, així com show cooking de brases i arrossos per al bon temps.

 

Monebre & Farfalina compta amb una xarxa de professionals per muntar esdeveniments a mida amb una posada en escena impecable i productes de primera qualitat.

 

Els seus serveis comprenen el lloguer de mobiliari, vaixella, cambrers, barman, Dj i  audiovisuals. També s’encarrega de buscar locals per a les festes d’empresa.

 

Contacte:

+34 661 068 967

 

Monebre-Farfalina