MoreThan: 5% de descompte en serveis de consultoria en matèria de subvencions MEDIA

MoreThan és una agència de vendes internacional que ofereix serveis de representació i consultoria. Fundada per Queralt Pons (Barcelona), Lidia Damatto (São Paulo) i Emma Caviezel (Berlin), ens uneix la passió pel cinema i el compromís amb la col·laboració, la transparència i la promoció del talent.   El nostre catàleg inclou curtmetratges i llargmetratges documentals,… Read more »

MoreThan és una agència de vendes internacional que ofereix serveis de representació i consultoria. Fundada per Queralt Pons (Barcelona), Lidia Damatto (São Paulo) i Emma Caviezel (Berlin), ens uneix la passió pel cinema i el compromís amb la col·laboració, la transparència i la promoció del talent.

 

El nostre catàleg inclou curtmetratges i llargmetratges documentals, ficcions i experimentals. Treballem amb directors emergents i consagrats, i portem al mercat internacional pel·lícules atrevides que trenquen els límits narratius, però que connecten amb el públic.

 

Paral·lelament oferim serveis de consultoria per a productores i distribuïdores, en relació a estratègies d’internacionalització, màrqueting i creació d’audiències. En concret, assessorem a les empreses per aplicar als fons MEDIA Co-Development i Slate.

 

En aquest sentit, oferim a tots els membres de PROA un 5% de descompte pels nostres serveis de consultoria en matèria de subvencions MEDIA.