Mrs. Green Film: 5% de descompte en assessorament sobre rodatges sostenibles

D’acord amb un conveni de col·laboració amb PROA, Mrs. Green Film ofereix a les empreses productores associades a la Federació un 5% de descompte en les seves tarifes habituals per a la informació i l’assessorament especialitzat en producció audiovisual sostenible.   La consultoria analitza els impactes potencials d’una producció audiovisual en el medi ambient i… Read more »

D’acord amb un conveni de col·laboració amb PROA, Mrs. Green Film ofereix a les empreses productores associades a la Federació un 5% de descompte en les seves tarifes habituals per a la informació i l’assessorament especialitzat en producció audiovisual sostenible.

 

La consultoria analitza els impactes potencials d’una producció audiovisual en el medi ambient i dissenya mesures a mida per reduir-los mitjançant un Pla de Sostenibilitat. Aquest consisteix en un full de ruta per mitigar al màxim els perjudicis mediambientals, amb la finalitat de facilitar la tasca de les productores a l’hora de presentar els seus projectes a diverses convocatòries d’ajudes i facilitats de finançament, siguin públiques o privades, locals, regionals, nacionals o internacionals.

 

MRS.GREEN FILMS