Music Library & SFX: descomptes de fins al 20% en els catàlegs musicals

PROA i Music Library & SFX han renovat aquest 2024 l’acord per oferir a les empreses productores associades a PROA descomptes per als serveis de supervisió musical i els catàlegs Audionetwork i AltMusic. Els descomptes consisteixen en: -20% en la tarifa plana anual -15% en la tarifa plana limitada a nombres de producció -10% en… Read more »

PROA i Music Library & SFX han renovat aquest 2024 l’acord per oferir a les empreses productores associades a PROA descomptes per als serveis de supervisió musical i els catàlegs Audionetwork i AltMusic. Els descomptes consisteixen en:

  • -20% en la tarifa plana anual
  • -15% en la tarifa plana limitada a nombres de producció
  • -10% en la tarifa plana d’una producció
  • – Ofertes especials a la divisió de serveis de supervisió musical ACORDE
  • -20% en els cursos de formació organitzats per l’empresa (a confirmar segons el cas).

Igualment, Music Library & SFX autoritza la utilització del seu catàleg musical per als continguts de la Federació, sempre que siguin de caràcter corporatiu, no-publicitari i no estiguin realitzats per ni per a tercers. Sempre caldrà acreditar la música i l’empresa dins del contingut.

Així mateix, l’empresa s’avé a col·laborar amb PROA participant en activitats didàctiques sobre temàtica musical (recursos musicals per a producció, drets d’autor, pautes per a la cerca de músiques, etc.) o en altres tipus d’accions, com festivals, convenis o reunions.

Aquí podeu consultar els descomptes.

En aquest anex podeu consultar totes les condicions.