Serielizados Fest: 50% de descompte en els abonaments

La desena edició del Serielizados Fest arriba aquest octubre a Barcelona (del 17 al 21) i a Madrid (del 24 al 28). L’organització d’aquest festival que s’ha convertit en un referent de les sèries dins l’àmbit espanyol ens ha ofert 20 descomptes del 50% en els abonaments Pack 3 i Pack 5 per als socis… Read more »

La desena edició del Serielizados Fest arriba aquest octubre a Barcelona (del 17 al 21) i a Madrid (del 24 al 28). L’organització d’aquest festival que s’ha convertit en un referent de les sèries dins l’àmbit espanyol ens ha ofert 20 descomptes del 50% en els abonaments Pack 3 i Pack 5 per als socis i sòcies de PROA.

Per gaudir-ne, heu d’anar a l’apartat de tickets del web del festival i clicar al banner d’ABONAMENT PACK 3 o ABONAMENT PACK 5. Un cop a dins, cal escriure el codi promocional a l’espai indicat abans de pagar.

Aquests són els codis a bescanviar:

  • Codi Pack3: “festproa3” (10 unitats)
  • Codi Pack5: ” festproa5 ” (10 unitats)

El Serielizados Fest ofereix una programació plena d’estrenes, projeccions exclusives, activitats, podcasts en directe, homenatges i tot tipus de xerrades. Us animem a conèixer la programació aquí.