PROA | Veus de l’Audiovisual

Neix el podcast Veus de l’Audiovisual

‘Veus de l’Audiovisual’ és el pòdcast de PROA que reuneix els punts de vista del sector

La Federació de Productores Audiovisuals (PROA) ha estrenat Veus de l’Audiovisual, un pòdcast de converses que neix amb l’objectiu de convertir-se en un punt de trobada dels diferents punts de vista que conviuen en la indústria audiovisual. Cada mes, el programa entrevistarà una persona rellevant del sector, des de representants públics fins a periodistes, professionals i membres del teixit empresarial i associatiu.

Presentat per Jordi B. Oliva, president de PROA, el pòdcast aproparà als oients les novetats, opinions i debats que influeixen en la presa de decisions dins de la indústria. Escoltant i contrastant les veus de l’audiovisual, aquesta iniciativa pretén generar opinió sobre els temes més candents de l’actualitat del sector i mostrar la diversitat de visions que hi intervenen.

El primer episodi de Veus de l’Audiovisual es tracta d’una conversa amb el periodista Àlex Gutiérrez, cap de la secció Mèdia del diari Ara, per reflexionar sobre el rumb de TV3 i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, i el seu paper en la competitivitat de la producció independent en català.