Master Producción Ejecutiva Audiovisual Blanquerna PROA

PROA

Últims dies per inscriure’s al màster de producció executiva audiovisual, impartit per Blanquerna i PROA

T’agradaria formar-te en producció executiva audiovisual amb els responsables de les últimes sèries, pel·lícules, programes i videojocs d’èxit?

T’agradaria formar-te en producció executiva audiovisual amb els responsables de les últimes sèries, pel·lícules, programes i videojocs d’èxit? El Máster en Producció Executiva Audiovisual Blanquerna-PROA, que l’octubre iniciarà la seva cinquena edició a Barcelona, manté obert el termini d’inscripcions per al curs 2023-2024 fins al pròxim 13 d’octubre.

El programa aposta per la formació pràctica, lligada a la realitat professional de la indústria, i a la col·laboració de les empreses audiovisuals per a la realització de pràctiques. Ambdós factors han convertit el Màster en una de les principals vies d’entrada al sector audiovisual. De fet, presenta un índex d’inserció laboral del 90% entre els seus antics alumnes.

Un dels valors principals del Màster és la transferència de coneixement entre les prop de 200 empreses que van impulsar la formació a través de la Federació de Productores Audiovisuals (PROA), i Blanquerna-Universitat Ramon Llull. Les productores participants intervenen en l’actualització del pla d’estudis i ofereixen pràctiques en què l’alumnat s’integra en el seu equip de producció.

Dirigit per Judith Colell Pallarès, també presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, i la productora Elena Subirà Roca, el Màster compta amb un equip docent format per productors i productores en actiu, responsables d’alguns dels majors èxits audiovisuals dels últims anys, des d’Alcarràs, 20.000 especies de abejas i As bestas fins a Crims, entre molts altres.

El contacte del professorat amb la realitat de la indústria audiovisual fa que el temari s’adapti, edició rere edició, a les novetats i tendències del sector.

“Formem a perfils tot-terreny perquè siguin capaços d’aixecar produccions audiovisuals liderant la cerca de finançament, el desenvolupament d’idees, la captació i gestió del talent i la gestió d’una empresa”, subratlla Judith Colell Pallarès, codirectora del Màster en Producció Executiva Audiovisual Blanquerna-PROA.

 Elena Subirà, també codirectora del Màster, hi afegeix: “Tenint en compte el caràcter estratègic que l’audiovisual ha assumit per a la cultura i la projecció del país, comptar amb professionals que sàpiguen canalitzar l’enorme talent del qual disposem serà més necessari que mai”.

El Màster s’organitza al voltant de set mòduls que comprenen totes les fases de desplegament d’un projecte audiovisual: desenvolupament, finançament, producció, llançament, creació d’una empresa, pràctiques i treball de final de màster. Cadascuna d’aquestes àrees abasta de forma transversal els cinc gèneres principals del sector audiovisual: ficció, documental, animació, entreteniment i videojocs.